Paganisme a Catalunya

Estàs buscant gent wiccana, druida o pagana en general a Catalunya o al seu voltant? Aquí hi ha la llista dels grups i pàgines de les que tinc constància amb una breu descripció de la informació que tinc sobre el que fan.

Catalunya mapa

  • Associació Templo de la Diosa. Zona de Barcelona – Sabadell i Hospitalet- i resta de Catalunya. Pertanyo a aquesta entitat. Som un grup de persones que veiem la necessitat de reclamar una visió femenina de la Divinitat. Partint d’aquesta idea volem generar espais d’aprenentatge, recerca i experimentació al voltant dels temes: espiritualitat de la Terra, grups d’homes i dones, creixement personal, comunitat, sanació i vida alternativa. Celebrem les cerimònies de l’any de manera oberta i pública. Organitzem el Dia del Paganisme i participem a la celebració conjunta de l’Equinocci de primarvera. T’hi esperem!
  • Conexió amb Avalon. Zona de Tarragona. Grup creat per Chantal Soenen, una sacerdotessa d’Avalon que organitza activitats obertes per grans i petits.
  • Afrothul Europe. Barcelona. Delegació de Alfrothul Folkish Asatru a les nostres terres portada per David Wolfheart. Participen al Dia del Paganisme i a la celebració conjunta de l’Equinocci de primarvera.
  • Hermandad Druida Dun Ailline . Barcelona. Organitzen algunes trobades informals obertes, participen al Dia del Paganisme i a la celebració conjunta de l’Equinocci de primarvera. Organitzen també estades on celebrar les festivitats però cal tenir-hi un contacte previ per poder-hi accedir.

Recorda que pots conèixer aquesta i molta altra gent al Dia del Paganisme que organitzem des del Templo de la Diosa, cada setembre per Mabon!!

El teu grup no hi és? Escriu-me un mail i l’afegiré.  Si trobeu algún error o no hi apareixeu, comuniqueu-m’ho.

Busques a nivell nacional, internacional o online? Pots trobar-ho a Círculos Sagrados

2 responses to “Paganisme a Catalunya

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s