Cap de setmana amb la Pagan Federation

Dissabte vam celebrar el Ritual de benvinguda a la platja de Barcelona, just davant de les torres Mapfre. C0m era d’esperar la majoria de gent va arribar amb una miqueta de retràs, però per sort els vam poder esperar a l’ombra i vam acabar sent força gent, uns 15 em penso. En Carlos va donar la sortida del ritual fent sonar tres vegades una banya i tots vam anar-nos presentant i expressant els nostres desitjos pel que fa a aquestes trobades. També vam intentar anar encenent cadascú una espelmeta d’una espelma central però hi havia tan vent (és que l’aire i la inspiració fluient, jeje) que més aviat vam acabar re-encentent la del mig. Després vam compartir un munt de delícies culinàries i és que es veu que si alguna cosa no falta mai a una trobada pagana és el menjar i la beguda! I, com que ens estàvem quedant fregits (ara tinc un tattoo solar del meu collaret, amb fils inclosos!) ens vam traslladar al parc de la Ciutadella on hi va haver més estoneta de conversa i intercanvi d’oracles i màncies vàries.  Una experiència 100% recomanable!

Ritual de Bienvenida Pagan Federation Barcelona 2012 ecumenico Intercambio de mancias, intercanvi de mancies

Aquí teniu més fotos i la crònica escrita per la Belinda.

Diumenge vam anar d’excursió al poblat Iber de Santa Coloma de Gramanet, Puig Castellar. L’accés era més complicat del que ens esperàvem i algunes de nosaltres no anàvem preparades per la pujada.

Puig Castellar ibers 2  Puig Castellar Ibers 3

De totes maneres, érem un grupet petit i ens vam trobar a dalt sense dificultats.  Tenint en compte la pujada, a dalt hi havia força més gent de que la m’imaginava. Va ser divertit i informal: vam fer una mica de joieria ‘ibera’ (bé, amb materials molt actuals i cadascú fent una mica el que volia), una petita visita guiada (escoltant des de la llunyania però a l’ombra), hi havia una mini explicació de les bases d’un ritual funerari i després vam veure com s’enviaven senyals des dels pobles Ibers del voltant.

Puig Castellar Ibers 1 Puig Castellar Ibers Torrent de les Bruixes Pagan Federation

Per acabar i després d’una xerradeta a l’ombra dels arbres, vam tornar per la nostra ruta: el Torrent de les Bruixes!!

Puig Castellar Ibers Pagan Federation 2012 excursió

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s