Mini crònica de la nostra estada a Glastonbury (part I)

El dilluns 23 de Juliol al arribar em anat al Temple de la Deessa, decorat encara de Litha, tot de blau dedicat a Domnu la Deessa de l’aigua. Lamentablement ens hem descuidat de fer-hi fotos i a part d’això hem passat el dia recuperant-nos del viatge.

El dimarts 24 de Juliol hem estat al mercat, mirant botigues i també a la biblioteca pública esoterica (la única d’Europa que sapiguem) llegint i curiosejant. Al vespre hem estat al taller de ‘Curant les ferides del Cor’ al Temple amb la sacerdotessa Isobella, ha estat bonic i emotiu, conectant amb el nostre nen interior i el seu dolor i hem acabat el dia pujant al Thorn.

El dimecres 25 de Juliol després d’esmorzar hem anat al Tor fent la ruta del Dod Lane (Lady of Avalon Pilgrimage del llibre de la Kathy Jones). Una de les millors coses ha estat un dels arbres gegants d’abans de pujar al Tor, ja l’havia tocat l’altre vegada des de fora del camí, però aquest cop ens hi hem acostat per dins, li hem demanat permís i al tocar-lo la impressió d’arrelament ha estat de les més espectaculars que hem sentit mai.

Després hem anat al Red Spring (el White estava tancat), he remullat els peus i ens hem unit a una meditació sincronica amb altres part del món, iniciada pel ja popular Dr. Japonés Enomoto, per la sanació de les aigües del món. Hi havia moltíssima gent, fins hi tot gent local que no sol asistir a aquestes coses (com hem descobert després) i molts visitants que passaven per allà. Ha estat breu i agradable: han explicat breument la importancia de l’aigua, la memoria que conté, com fins hi tot nosaltres en som en gran part i que és la part de nosaltres que conecta amb les emocions. Després la gent a afegit al pou del calze aigua d’altres llocs del mon i amb una petita meditació tots hem imaginats llocs de la nostra terra on conectem amb l’aigua i on creiem que és sagrada, un cop feta la conexió, conjuntament tots hem enviat amor a l’aigua i li hem donat les gràcies, pregant per la sanació de tots.

El dijous 26 de Juliol ens hem llevat a les 6,30 (jo fins hi tot estava llevada abans) i hem anat al Bridie’s Mound. Sempre és una sorpresa veure la de gent que passeja o fa esport a aquestes hores, és clar que em el calor que està fent és comprensible. Semblava que no el trobariem però per la zona industrial no ha estat tan difícil. Només a l’últim tros ens l’haviem saltat i hem hagut de recular uns metres. Un cop trobat l’aparcament i els containers de carbó hem vist un munt de conillets just a prop del camí. Hem arribat a la zona, marcada per una porta i tal i com ens havien dit les herbes feien ben bé metre i mig o dos metros d’altura. Hem entrat igualment i hem avançat per un petit
caminet, hem arribat a una altra porta on la cosa encara semblava més complicada encara. Hem decidit no passar-hi i fer allà mateix una ofrena a Brigit/ Brigida/ Bridie.
Ha estat espectacular perquè just quan feiem la invocació ha aparegut un cèrvol saltant força a prop nostra. Després hem anat de compres i hem dormit fins passades les 6. A les 7h hem sortit, comprat uns entrepants i pujat al Tor per el camí del costat del Chalice Well. Hem passat pel centre del laberint on ens hem assegut a fer una meditació del xacres. Hem fet unes ofrenes i hem vist molts corbs i conills. Hem estat quasi tota la pujada i  tota aquesta estona sols i tranquils, fet que he apreciat molt. A dalt ens hem assegut i hem sopat. Hem baixat pel cantó de darrera i hem continuat Stone Down Lane buscant el Gog i el Magog. El camí és molt llarg i estava practicament desert, poc abans de les 10 hem considerat que ja s’estava fent massa fosc i hi havia masses núvols de mosquits per continuar i hem tornat, tot i que estavem molt aprop però les herbes de 2 metros en tapaven la vista.

4 responses to “Mini crònica de la nostra estada a Glastonbury (part I)

  1. Hello Anamii. It looks like you’re having a fabulous time in Glastonbury! It’s lovely to read your experiences (even though the translation from Google is a little eccentric!).

    • Thank you Elinor. I was actually planning to translate it to English but there are so many things to do here in Glastonbury, we didn’t want to stay longer in the computer. I’ll do it when we get back 🙂

  2. Pingback: Glastonbury Goddess Conference 2014 (Conferencia de la Diosa) | Anami's voice·

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s